Hermans Heftrucks wint LON-award Voka Noord

Jan Hendrickx (Voka Kempen) en Leo Hermans (Hermans Heftrucks)

Jan Hendrickx (Voka Kempen) en Leo Hermans (Hermans Heftrucks)

Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel is de winnaar van de LON-award Voka Kempen Noord en dingt zo als laatste van in totaal vijf bedrijven mee naar de Prijs Ondernemen 2015. Het bestuur van het lokale ondernemersnetwerk van Voka Kempen maakte dit nieuws bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie bij Garage Leo Jacobs in Merksplas.

Het was voorzitter Guy Martens die de primeur aan de 108 aanwezige ondernemers en stakeholders uit de regio mocht meedelen. “Als LON-bestuur zijn we er zeker van dat we met Hermans Heftrucks een schitterende laureaat naar de eindstrijd sturen”, zegt Martens. “Al meer dan 50 jaar is het bedrijf actief in de verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands vorkheftrucks, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, reachtrucks, stapelaars en transpalletten.”

Doen wat we zeggen
“We hadden zeker niet verwacht de Award van de Noorderkempen te winnen”, vertelt zaakvoerder Leo Hermans. “Naar ons gevoel zijn we maar een gewone KMO. Het is dan ook bijzonder fijn om vast te stellen dat onze collega-ondernemers ons speciaal genoeg vinden om ons deze mooie prijs geven. We zijn wel een bedrijf dat steeds zal doen wat we zeggen, dat zullen onze klanten en collega’s ondernemers ook wel ervaren hebben. Vooral dank aan onze jongens en alle medewerkers binnen onze firma die dit mee verwezenlijkt hebben. Zonder hen waren we hier niet geraakt.”