Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel voert een stevige investeringsronde door. Het voorbije jaar werden meer dan 100 nieuwe machines aangekocht voor de uitbreiding en verjonging van de verhuurvloot. Een investering van 3 miljoen euro. Tegelijk werd de werkplaats vergroot en uitgerust met 2 nieuwe spuitcabines, en een nieuwe vrachtwagen met een opvallende look in gebruik genomen.

Het verhuurassortiment van Hermans Heftrucks bestaat uit heftrucks, verreikers, hoogwerkers, grondverzetmachines, enz. Die verhuurvloot werd nu uitgebreid met meer dan 100 nieuwe machines. “Deze investering is nodig om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen”, verduidelijkt Geert Hermans, rental manager bij Hermans heftrucks. “In de voorbije twee jaar realiseerden we een omzetgroei van 50% met onze verhuurafdeling. Dat zou nooit zijn gelukt zonder een jonge, betrouwbare verhuurvloot. Onze klanten appreciëren dat en daarom zullen wij ook in de toekomst blijven investeren.”

Levensechte print
Ook de eigen bedrijfsgebouwen werden onder handen genomen. De werkplaats werd met 1/3de vergroot, kreeg een nieuw dak en energiezuinige ledverlichting. De 2 nieuwe spuitcabines en een schuurcabine moet de toenemende vraag naar herspoten toestellen bijbenen.

Het vrachtwagenpark werd recent uitgebreid met een extra vrachtwagen met huiftrailer. Deze opvallende huiftrailer met levensechte print zal voornamelijk gebruikt worden om verkochte machines uit te leveren.

Tot slot kreeg ook de website een make-over. Gebruikers kunnen nu zelf makkelijker op zoek naar de juiste machines met behulp van duidelijke filters.