Herman Vanhout (Immo Vanhout) opent horecacomplex

Herman Van HoutHerman Vanhout, zaakvoerder van Immo Vanhout, opent morgen restaurant-feestzaal ‘Roosekes Breem‘ op de grens van Vosselaar met Turnhout. Vanhout zal het dagelijkse management combineren met de immoactiviteit. Maar de klanten van Immo Vanhout hebben niets te vrezen. “Op dat vlak verandert er niets”, zegt Herman. “Mijn zonen Tom en Jef zitten al een tijdje in het immokantoor. Hun verantwoordelijkheden en taken groeien elke dag. Ik bezit nog meer dan voldoende energie om beide passies te combineren.”

Ik bezit nog meer dan voldoende energie om beide passies te combineren

Voor Vanhout is het een grote droom : een horecacomplex op de plaats waar hij als kind met de familie lange natuurwandelingen maakte en regelmatig naar het café van Rooseke van de Breem kwam.

Een tiental jaar terug kocht hij de vervallen hoeve op en begon met het maken van plannen. Het eindresultaat mag meer dan gezien worden: de oude hoeve is met het grootste respect voor het verleden gerenoveerd tot een stijlvol restaurant met twee verdiepingen. De voormalige schuur transformeerde Herman in een feestzaal waar het authentieke dakgebinte voor een unieke sfeer zorgt. Ondergronds kwamen er keuken en opslagruimtes. Het hele complex ademt een op en top Kempense sfeer uit.

Voor de keuken trok Herman Vanhout chef-kok Nick Driesen aan, zoon van gerenommeerde chef Serge Driesen. De afgelopen maanden reisden Herman en zijn chef een deel van Europa af op zoek naar de beste ingrediënten en passende wijnen. Zelf neemt Herman niet plaats achter de kookpotten. “Ik weet bijzonder goed wat lekker eten is”, lacht hij, “maar ik kan het zelf niet klaarmaken.”

Roosekes Breem mikt ook op een zakenpubliek voor de dagverse lunch. “Naast de kwaliteitskeuken en het unieke kader vormt onze ligging een geweldige troef. We liggen letterlijk op een steenworp afstand van de afrit Turnhout-West van de E34. Antwerpen en Eindhoven liggen op minder dan een half uur rijden.”

De feestzaal met nog een aansluitende ruimte vormen het perfecte decor voor zowel bedrijfsevents als privéfeesten. “Van een trouwfeest voor maximum 250 gasten tot een vergaderarrangement of koffietafel. Alles is mogelijk”. Dankzij onze ligging vormen we bovendien de ideale toegangspoort tot het Grotenhoutbos, een uniek bosgebied van 300 hectaren.”