Een preview uit de collectie 2019 van Marylise.

Het gaat hard voor Marylise & Rembo Fashion Group (MRFG) uit Herentals. Voor het 3de jaar op rij is het familiebedrijf achter de bruidsmodemerken Marylise & Rembo Styling uitgenodigd voor de Barcelona Bridal Fashion Week, waar de internationale top uit de sector samenkomt. Tegelijk wordt het productieatelier in Portugal uitgebreid met 1.000 vierkante meter.

“Dat is een verdubbeling van de huidige productiesite”, verduidelijkt junior CEO Chiara De Vlieger. “We doen alles van A tot Z, van ontwerp over marketing en productie tot logistiek. In West-Europa zijn wij op ons niveau het enige bruidsmodehuis die dat doet. Door het overweldigende succes van de jongste collecties groeien we sneller dan gepland en de productie opdrijven doe je niet zomaar.”

“Om dit op te vangen werken we op verschillende vlakken. Naast de uitbreiding van het atelier dreven we de productie 4 maanden maximaal op en tegelijk werkten we samen met diverse coutureateliers in de regio. Tegen eind 2018 zal de bouw klaar zijn en kunnen we nog korter op de bal spelen.”

Broer in de zaak
De productie wordt sinds kort geleid door Cedric De Vlieger, de broer van Chiara. Hij stapte in september 2017 mee in het familiebedrijf als productiemanager en vertegenwoordigt samen met Chiara de 4de generatie binnen MRFG. “Met dit duo is de toekomst van MRFG verzekerd”, zegt vader Werner De Vlieger, CEO van MRFG.

De Barcelona Bridal Fashion Week vindt plaats van 23 tot 27 april. MRFG zal er opnieuw het enige Belgische bruidsmodehuis zijn. Voor het eerst zal het er zijn internationale klanten in een eigen private showroom ontvangen. De bruidsmerken Marylise & Rembo Styling zijn verkrijgbaar in 629 verkooppunten in 20 landen, onder meer in de VS, Rusland, Australië, China en Japan.