Marylise & Rembo Fashion Group (MRFG), met hoofdzetel en showroom in Herentals, levert sinds kort bruidsjurken in Australië en China. Bovendien is de onderneming voor het 2de jaar op rij geselecteerd voor de Barcelona Bridal Week 2017, waar de top-25 van de wereldwijde modebedrijven hun collecties 2018 komen showen.

MRFG brengt de collecties Marylise en Rembo op de markt. Ze zijn verkrijgbaar in 629 verkooppunten in 20 landen wereldwijd. Het bedrijf wordt aangestuurd door Chiara De Vlieger, intussen al de 4de generatie, samen met haar vader Werner De Vlieger.

De Barcelona Bridal Week vindt plaats van 25 tot 28 april. De catwalkshow van MRFG vindt plaats op donderdag 27 april. Vorig jaar werd het Kempense bedrijf een eerste keer uitgenodigd als enige Belgische bedrijf. De onderneming bestond toen precies 90 jaar.

Chiara De Vlieger, junior CEO: “2017 wordt een erg veelbelovend jaar, misschien zelfs nog beter dan 2016. Niet alleen mogen we voor de tweede keer deelnemen aan de exclusieve fashion shows van de Barcelona Bridal Week 2017. Ons bedrijf is daarnaast ook in volle expansie. Zo zitten we sinds kort ook met onze beide bruidsmerken in Australië en China, naast Amerika, Rusland en Japan. Een fantastische verwezenlijking. De Barcelona Bridal Week 2017 wordt dus zeer zeker een mooie kers op de taart voor al het harde werk dat heel het MRFG-team heeft neergezet de afgelopen maanden. We kijken er heel erg naar uit.”