foto dagAan de vooravond van het dancefestival Replay vindt in Herentals het eerste After Work Festival plaats. Daarvoor slaan 5 grote afterwork partners uit de Kempen de handen in mekaar. Geïnteresseerden worden vrijdag 29 april vanaf 18 uur verwacht op het festivalterrein aan het Netepark.

“Net na de editie van Replay 2015 kwam de vraag van de stad Herentals om tijdens het Replay-weekend ook iets te organiseren voor een aanvullende doelpubliek. Alle tenten staan er toch, dus waarom niet bekijken of we in de leeftijd van 26+ geen extra activiteit konden opzetten”, aldus organisator Jelte Lambaerts. Die verlengde trouwens recent de samenwerking met het stadsbestuur voor de volgende 5 jaar.

5 organisaties worden 1
Al snel kwam bij Lambaerts het idee op om de meest succesvolle organisaties van afterwork formules in de Kempen bij elkaar te brengen in één grote uitvoering van het after work-concept. Illuminati uit Turnhout, 30 + uit Geel, Soirée Chique uit Mol, Seven2one uit Kasterlee en Carte blanche uit Lommel waren meteen enthousiast en staken de koppen bijeen voor wat de grootste after work party van de Kempen zal worden.

In de exclusieve setting van het Replay-festival komen bekende Dj’s platen draaien: Kristof Milano, Patje Deejay, DJ Tom De Groot, DJ Hans een ook Discobaar A Moeder is van de partij. Goed om weten voor wie recht van het werk komt: er is een ruim aanbod aan eten en drank.