Herentals Business Center biedt bewoners first ladies en front men

Frame21 en AliveElke ondernemer of zelfstandige doet betere zaken met een professionele werkplek of inspirerende vergaderlocatie, en een vlot georganiseerde administratie. Frame21 Business & Event Center en Alive-Office slaan de handen in elkaar om de huurders  en nieuwe klanten in het multifunctionele Frame 21 nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast ruimte om zaken te doen, kan je er nu ook ‚first ladies’ inschakelen: goed georganiseerde, freelancers van Alive-Office die je ondersteunen op administratief, organisatorisch of salesvlak.

Nicolaas Geenen: „ Frame21 biedt kantooroplossingen aan, zowel voor startende bedrijven, KMO’s, als voor multinationals. Door onze unieke, complementaire samenwerking met Alive Office, die hier trouwens zelf ook een full-service kantoorruimte huurt, kunnen onze klanten nu voor nog meer zaken bij ons terecht. Alive Office kan al het administratieve en organisatorische uit handen nemen.”

„Wij doen de administratie terwijl de bewoners van Frame21 zaken doen”, vult Alison Stessens aan. „Wij kunnen hun telefoons en mails beantwoorden, hun agenda beheren, offertes en facturen maken en opvolgen, de boekhouding voorbereiden en al wat ertussen zit. Wij zetten de juiste “first lady” op de juiste plek en zorgen ervoor dat de job wordt uitgevoerd. De bewoners schakelen onze professionals in wanneer zij dat nodig hebben: ad hoc, op regelmatige basis of voor één specifieke taak. En het leuke is dat zij die ondersteuning alleen betalen wanneer ze die nodig hebben.”

Nicolaas Geenen vat samen: „We bieden onze bewoners en ook nieuwe klanten de perfecte oplossingen. Een “first lady” achter de schermen, en een “front man” die zorgt voor een totaalbeleving in Frame21: inspiratie, gastvrijheid en een professionele omkadering voor de professional én zijn gasten. Een zakelijk thuis waar je even langs kan komen in onze Wifi-Lounge of de hele dag geconcentreerd kan werken in een flex kantoor, waar je een koffie kan drinken en je krant lezen, maar ook mensen kan ontvangen en weten dat voor alles wordt gezorgd. En daarbij komt nu office-ondersteuning door mensen die hun vak kennen, op jouw maat en volgens jouw budget.”

Frame21, vlot bereikbaar langs de E313 aan Herentals Industrie, biedt naast virtuele kantoren en flex werkplekken ook ingerichte kantoren aan vanaf 20m2, die zowel voor korte als lange termijn verhuurd worden. In het Frame21 Business & Event Center kan je ook terecht voor vergaderruimtes en board rooms vanaf 2 tot 50 personen. Twee trapzalen of auditoriums met een capaciteit tot 400 personen vormen een uniek kader voor congressen, productvoorstellingen of seminaries.

Als extra troef beschikt Frame21 Business Center over een multifunctioneel sportdak: tennisveld, minivoetbalveld, basketbalveld, petanquebanen en sportbar.

Alive Office stelt fulltime freelancers ter beschikking om ondernemers en zelfstandigen op administratief, organisatorisch of salesvlak te ondersteunen. De ondernemer betaalt alleen voor de uren waarop hij de freelancer effectief inhuurt. Alive Office nam onlangs haar intrek in Frame21.