Hendrickx Feesten haalt nieuwe partnerlocatie binnen

hendrickx feestenHendrickx Feesten uit Oud-Turnhout is de nieuwe huiscateraar van het feest- en seminariecentrum Elzenveld in Antwerpen. “We verzorgen voortaan de catering tijdens hun events”, vertelt zaakvoerder Kristof Keuppens van Hendrickx Feesten, die zeer blij is met deze nieuwe klant. “Het is toch een zeer gerenommeerde zaak in het centrum van Antwerpen.”

De eerste contacten voor de samenwerking werden gelegd tijdens de Nocturne van de Kempen vorig jaar, waar mensen van het Elzenveld aanwezig waren. “Uit gesprekken toen bleek dat zij op zoek waren naar een nieuwe huisleverancier voor de catering”, legt Keuppens uit. “We zijn fier dat ze voor ons hebben gekozen.” Hendrickx Feesten heeft er al een eerste groot event achter de rug, namelijk een modedefilé van McGregor/Gaastra vorig weekend.

De cateraar beschikte tot dusver al over vier partnerlocaties: Art Center Hugo Voeten in Herentals, het Paterspand in Turnhout, Koetshuis Le Paige in Herentals en De Bonte Beestenboel in Wortel.

Niet-alledaagse locaties
“Daarnaast blijven we houden van niet-alledaagse feestlocaties”, benadrukt Kristof Keuppens. “Zo kunnen we onze klanten feesten aanbieden in een oude Engelse serre, een biologische privé-tuin, een beschermde notariswoning, enz. Allemaal landelijke locaties die puurheid uitstralen.”

Hendrickx Feesten blijft ook een vaste waarde voor zijn aanpak en totaalbegeleiding van zakelijke events. Zo verzorgde het recent de catering op Réveillon 2015 van Voka-Kempen, op een feest voor 30 jaar Belgoprocess en is het binnenkort de culinaire partner van de Nocturne van de Kempen, een organisatie van VKW-Kempen.

Dagelijks zijn zes mensen actief bij de cateraar. Ter gelegenheid van events doen ze een beroep op een 30-tal freelance medewerkers. Recent ging ook de vernieuwde website online: www.hendrickxfeesten.be.