Heeren & Hillewaere gaat voor vlindercampagne

vlindercampagne H&HHeeren & Hillewaere Vastgoed heeft recent haar ‘vlindercampagne’ gelanceerd. Met die campagne wil de makelaarsorganisatie haar dienstverlening in de kijker zetten.

“Heel wat mensen hebben de voorbije weken een folder in hun brievenbus gekregen. Met de slogan ‘Uw koper nog niet gevonden? Hij fladdert nochtans rond in de markt.’ willen we onze organisatie op een creatieve manier presenteren aan eigenaars die hun eigendom wensen te verkopen”, vertelt bestuurder en erkend vastgoedmakelaar, Christine Vandeur.

Heeren & Hillewaere Vastgoed bestaat sinds 35 jaar en is uitgegroeid tot een prominente speler in de vastgoedmarkt in de provincies Antwerpen en Limburg. De makelaarsorganisatie beschikt over kantoren in Brasschaat, Oud-Turnhout, Poppel en Schilde. In 2012 en in 2013 werd ze bij de uitreiking van de Real Estate Awards genomineerd in de categorie ‘Beste Marketing’. Die Real Estate Awards of ‘vastgoedoscars’ stimuleren en belonen vernieuwende initiatieven in de vastgoedsector.