HEBBES.be vernieuwt en groeit fors

hebbesDe immowebsite HEBBES.be, een onderdeel van Mediahuis waartoe ook Made in Kempen behoort, heeft een restyling ondergaan. Door de vernieuwing is die nu ook vlot raadpleegbaar via smartphone en tablet. De site kende in 2015 trouwens een sterke groei met een stijging van het aantal bezoekers met 31%.

De nieuwe, aantrekkelijke vormgeving maakt de site extra overzichtelijk voor de surfer. Hoewel de meeste bezoekers via de desktopcomputer komen, wordt een markante bereikstijging genoteerd voor mobiele toestellen. Om de mobiele surfer zo goed mogelijk van dienst te zijn, werd een vernieuwde site gecreëerd. In de komende maanden staan nog meer innovaties gepland.

Professionele aanbieders
Meer dan 1.400 makelaars publiceren hun panden op HEBBES.be. De site toont enkel panden van professionele aanbieders, wat het publiek een kwalitatief aanbod garandeert en waarmee HEBBES.be zich differentieert van andere immosites. HEBBES.be heeft dagelijks 40.000 bezoekers en is daarmee één van de grootste en meest professionele immosites van Vlaanderen.