HAVI Logistics doet supply chain voor food industrie

haviHAVI Logistics is een logistieke dienstverlener in de food service industrie met een netwerk door heel Europa en Azië. Vanuit Olen en Amersfoort (Nederland) verzorgt HAVI Logistics de volledige supply chain voor haar klanten in de food service sector, waaronder fastfood restaurants en tankstations. „HAVI onderscheidt zich door klantgericht te werken en in te zetten op maatwerk, 100% transparantie en excellente service. Alleen zo kunnen we sterke partnerships opbouwen met onze klanten”, klinkt het.

Het bedrijf streeft naar innovatieve oplossingen op het gebied van milieu, veiligheid en procesoptimalisatie. “Onze nieuwe, zuinige vrachtwagens, het unieke prijssysteem, een hoge kwaliteit en een snelle doorlooptijd maken het verschil. Onze klanten appreciëren het one-stop-shop concept dat we aanbieden: we leveren alles met één vrachtwagen bij de klant. Onze vrachtwagens kunnen zowel koel-, vries- als droge producten transporteren. We kunnen onze klanten volledig ontzorgen door voor hen in te kopen, op te slaan en uit te leveren. Op die manier kunnen we voor onze klant zijn hele supply chain management in handen nemen.”

Naast de logistieke dienstverlening heeft het bedrijf een afdeling HAVI Environmental Services die het hele afvalproces coördineert en verzorgt voor bijvoorbeeld McDonald’s. „Alle afvalstromen worden met één vrachtwagen opgehaald en wij zorgen dat een groot deel van het afval wordt gerecycleerd.”

HAVI Logistics werkt o.a. voor McDonald’s, Lunch Garden en Le Pain Quotidien. In de vestiging in Olen werken 87 mensen, goed voor een omzet van 79 miljoen euro. Het bedrijf heeft kantoren in heel Europa, de hoofdzetel is gesitueerd in Duisburg.