Handmade-label voor Texture Painting

texture paintingsTexture Painting uit Turnhout heeft het Handmade In Belgium-label van Unizo gekregen. De ondernemersorganisatie kent het label toe aan ambachtelijke ondernemers en hun producten waarmee die zich kunnen onderscheiden van industriële.

Texture Painting is het bedrijf van Ronny Wuyts. Die deed ervaring op in een internationaal gerenommeerd schildersbedrijf en richtte zijn eigen firma op in 2008. Met zijn bedrijf specialiseert hij zich in bijzondere decoratietechnieken. “Helemaal op maat van de klant wordt een techniek of een samenstelling ontwikkeld. Bij ons gaat het over het creëren van een bepaalde sfeer. Iedereen die op een of andere manier met interieur bezig is, wil ik bereiken en aanspreken met mijn manier van aanpakken”, zegt Ronny Wuyts.

Prominente klanten
Het bedrijf werkt enerzijds voor de particuliere klant, maar daarnaast ook B2B voor onder meer Axel Vervoordt, Arjaan De Feyter, Herbosch-Van Reeth, Obumex, Peter Ivens, enz. Door de samenwerking met binnen- en buitenlandse partners blijft Texture Painting constant in beweging. “Momenteel gaat er veel aandacht naar de microtopping-techniek, waarvoor we ook de exclusieve verdeling mogen doen in België. Om de kwaliteit van de toepassing ervan te bewaken, geven we opleidingen aan professionele schilders, bezetters, vloerders, enz.”