handelaars arendonkVolgende week gaat Handelaars Arendonk live als nieuw online platform. De website bundelt straks een 40-tal Arendonkse handelszaken met de bedoeling om mekaar beter te leren kennen en gezamenlijke promoties uit te werken.

“3 jaar geleden ben ik begonnen met de Facebookpagina Handelaars Arendonk”, zegt initiatiefnemer Michel Geudens van Segers Electro. “Gewoon met het posten, liken en delen van berichten van en over Arendonkse handelszaken. Ik vond dat er te weinig leefde onder ondernemend Arendonk. Dat is gaandeweg geëvolueerd en we zijn beginnen vergaderen met een aantal mensen. Daaruit is een it-werkgroep ontstaan en zijn we tot het platform gekomen.”

Samen organiseren
Intussen zetten ook Erik Wientjes (vir2biz), Marc Korthout (Relaxcis) en it’er Niels Verhoeven hun schouders onder het project. Doel ervan is intern te netwerken, klantenkaarten met elkaar te verbinden en promoties te delen en op termijn ook gezamenlijke activiteiten te organiseren. “We moeten ons samen organiseren om zo de concurrentie met anderen aan te kunnen en de bestedingen in eigen gemeente te houden”, aldus nog Michel Geudens.

Handelaars kunnen dit jaar nog gratis aansluiten en betalen vanaf volgend jaar een kleine bijdrage. “We hopen dan op een tussenkomst van het gemeentebestuur dat op die manier dan een inspanning doet naar het lokale ondernemerschap”, besluit Geudens.