Group Victor Peeters zoekt 36 man

industriele_reiniging-150x150De industriële dienstverlener Group Victor Peeters uit Herentals wil dringend 36 man aanwerven. Het gaat om 30 industriële reinigers, drie medewerkers onderhoud en drie werfleiders. “Ons bedrijf doet het vandaag uitstekend”, zegt personeelsverantwoordelijke Hans Schyvens. “We moeten echter steeds inventiever worden om bijkomend personeel te vinden.”

De Group Victor Peeters werkt voor bedrijven en overheidsinstanties op het vlak van industriële reiniging, milieubeheer, afvalmanagement en straal- en schilderwerken. De markt is heel levendig en opent veel opportuniteiten. Alleen is het niet makkelijk om personeel te vinden;

Er is vooral nood aan industriële reinigers. Dit zijn mensen die ingezet worden voor hoge drukreiniging, industriële schilderwerken, stralen, rioolinspecties, rioolrenovatie en wegdekreiniging. ” Moeilijk te vinden inderdaad” zegt Hans Schyvens. “We zullen in de toekomst misschien alternatieve aanwervingscircuits moeten aanspreken zoals jobbeurzen.”

De onderneming zoekt ook drie onderhoudsmechaniciens voor zware voertuigen en werfmachines.

De Group Victor Peeters nam onlangs het Nederlandse Delta Industriële Reiniging over. De  Kempense onderneming kan zijn markt daardoor sterk verruimen tot de Nederlandse havens. Vandaag staan 800 mensen op de payrol in liefst 11 verschillende vestigingen.  Daar komen nu nog eens de 110 Nederlandse collega’s bij. De groep runt ook nog een vestiging voor industriële schilderwerken in de haven van Antwerpen.