Group Suerickx opent nieuwe vestiging in Antwerpse haven

groep suerickxHet renovatie- en onderhoudsbedrijf Suerickx Industrial uit Herentals heeft een nieuwe vestiging in de haven van Antwerpen geopend. “Wij willen als bedrijf dichter bij onze klanten staan”, zegt zaakvoerder Christophe Suerickx. “Dankzij deze nieuwe vestiging kunnen wij onze industriële klanten een betere service geven, bijvoorbeeld door sneller aanwezig te zijn bij spoedinterventies of schadegevallen.”

Suerickx Industrial specialiseert zich in totaalprojecten en onderhoud en renovatie van industriële sites en installaties. Het bedrijf onderscheidt zich door het hanteren van strenge veiligheidsnormen en het aanbieden van een strikte planning. Activiteiten zijn dakwerken, industriële straal- en schilderwerken, vloersystemen, betonherstellingen en civiele bouwkunde en waterdichting.

Suerickx Industrial maakt deel uit van Group Suerickx met hoofdkantoor in Herentals, een Belgische groep ondernemingen gespecialiseerd in renovatiewerken en in de opwaardering van residentiële en industriële gebouwen. De groep stelt 65 mensen te werk en noteerde vorig jaar een omzet van 7 miljoen. Dit jaar wordt gemikt op 10 miljoen euro.