Building Service Plus, Cosenco, Icopan en Aannemingen Suerickx zijn sinds 1 augustus gefusioneerd en gaan verder onder 1 naam: Group Suerickx nv, met thuisbasis in Herentals. “De nieuwe organisatie kan door de sterke overkoepelende groepsstructuur zich volledig focussen op een 360° aanpak op maat”, geeft het bedrijf als achterliggend idee.

“Tijd om als één sterke eenheid naar voor te komen”, zegt Christophe Suerickx, zaakvoerder van Group Suerickx nv. “Geen 4 verschillende bedrijven meer, maar Group Suerickx nv die als 1 stabiele en betrouwbare partner zorg draagt voor al je renovatieprojecten.”

Omzet verdubbelen
De combinatie presenteert zich als een geprefereerde aanbieder in de industriële en residentiële markt van totaalrenovaties, dakwerken, schilderwerken, betonrenovaties, speciale technieken, enz. Samen realiseerden de bedrijven in 2016 een omzet van zo’n 20 miljoen euro. Tegen 2020 heeft Groep Suerickx de ambitie om die omzet te verdubbelen. Ze schuift 4 pijlers naar voor om dat te bereiken: vakmanschap, klanteninnovatie, betrokkenheid en klanten voor het leven.

Het familiebedrijf is ontstaan in 2008 en telt intussen 120 medewerkers.