Het Turnhoutse kantoor van sociaal secretariaat Group S heeft er een dikke klant bij. Sinds begin dit jaar doet het de loonberekening van de bijna 1.000 medewerkers van dienstencheque bedrijf Dienstenthuis, met hoofdkantoor in Turnhout. “Het is meteen onze grootste klant. We hebben er iemand extra voor in dienst genomen”, zegt kantoordirecteur Veerle Geenen van Group S.

De overstap is vlekkeloos verlopen en daarop werd vrijdagmiddag officieel geklonken in het nieuwe kantoor van Dienstenthuis door medewerkers van beide organisaties.

Extra uitstraling
“We hebben heel hard ons best gedaan om Dienstenthuis voor ons te doen kiezen. Zo’n groot bedrijf op de juiste manier mee ondersteunen is een uitdaging die we graag aangaan. Deze samenwerking geeft ons kantoor ook weer wat extra uitstraling naar de toekomst”, aldus nog Veerle Geenen.

Het vorige sociaal kantoor van Dienstenthuis zat in Limburg. “Wij zijn de voorbije jaren sterk gegroeid en wat te groot geworden voor ons vorige sociaal secretariaat”, legt Tim Klaassen van Dienstenthuis uit. “Voor ons is het vooral belangrijk dat de lonen van onze thuishulpen tijdig en correct worden gestort en daarom is de keuze van het juiste sociaal secretariaat zo belangrijk. We kozen als Kempens bedrijf ook voor een speler die nabij zit. Als we willen overleggen, dan fietsen we letterlijk op 5 minuutjes bij mekaar binnen.”

Het Turnhoutse kantoor van Group S, dat is gevestigd in het Officenter, telt nu 9 medewerkers, waaronder dus de nieuwkomer speciaal voor dit contract. “We gaan al jaren in stijgende lijn maar dit is nu de grote stap voorwaarts”, besluit Veerle Geenen.