Group De Wolf rondt overname Rescue Herentals af

Group VersmissenNa de overname eerder dit jaar van de activiteiten van CIB vzw uit Turnhout, actief in zieken- en rolstoelvervoer, rondde de Turnhoutse Group De Wolf vorige week de overname af van Rescue Herentals. Die wordt ondergebracht binnen de afdeling Medical Transport Services (MTS) van Group De Wolf. Naast de activiteiten worden het personeel en het rollend materieel mee overgenomen. “De kennis en ervaring van Rescue Herentals zal mee geïntegreerd worden binnen MTS”, zegt CEO Didier Versmissen.

Door de overname breidt het werkingsgebied van MTS gevoelig uit. Voortaan kunnen de regio’s Turnhout, Herentals, Geel en Mol optimaal worden bedienen.  Een team van 22 mensen zal deze dienstverlening in goede banen leiden en verder professionaliseren. Hiervoor beschikt MTS over een wagenpark dat bestaat uit  9 ziekenwagens, 7 rolstoelwagens en 5 personenwagens.

Vooraanstaande speler
Didier Versmissen, CEO van Group De Wolf: “Met de overname willen we onderstrepen dat het de wil is van Group De Wolf om ook de activiteiten van Medical Transport Services, met name  zieken- en rolstoelvervoer, vervoer van nierdialysepatiënten, repatriëring in binnen- en buitenland, verder uit te bouwen. We willen een vooraanstaande speler worden in de regio voor de zorgsector. Schaalvergroting, professionaliteit en continue opleidingen van personeel zijn key-elementen waar we dagelijks aan zullen moeten werken om een antwoord te kunnen bieden aan de verwachtingen en eisen van de zorgsector.”