Groove Music Shop officieel geopend op nieuwe en grotere locatie

groove(gva)Afgelopen weekend vond de officiële opening plaats van de vernieuwde muziekwinkel Groove Music Shop. Exact vijf jaar geleden startten de 33-jarige Kris De Groof en 30-jarige Sarah Van Tendeloo de zaak op de Antwerpsesteenweg in Lier. “De vorige winkel, recht tegenover het huidige gebouw, werd te klein”, vertelt Kris. “Bovendien willen we ons nog meer specialiseren in gitaren. Ook het aanbod van blaasinstrumenten en slagwerk wordt nu gevoelig uitgebreid.”

Waarom de winkel zo’n succes is, komt volgens het koppel door de service en klantvriendelijkheid. “Lier kent ook heel wat muzikaal talent. De muziekschool in de stad is de grootste in gans België en het aantal lokale rockgroepen neemt hier meer en meer toe”, vult het koppel aan.

De Groove is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Lier en omstreken. Heel wat bekende muzikanten komen er geregeld over de vloer. “Bart Peeters, Triggerfinger-bassist Paul ‘Monsieur Pol’ Van Bruystegem, Wimmeke Punk van The Wolf Banes, Hugo Matthysen en Eddy Smets kunnen we tot onze vaste klanten rekenen. Nee, ondanks de trend van elektronische muziek, zijn de traditionele instrumenten nog lang niet ten dode opgeschreven”, sluit Kris tevreden af.