Grootste benefiethappening heeft belangrijk nieuws

mth2015Rotaryclub Turnhout, organisator van de benefiethappening Move(d) To Help, kondigt enkele belangrijke wijzigingen aan. Het evenement, dat de organisatoren aankondigen als de grootste familie- en bedrijvenhappening van de Kempen, vindt in 2017 plaats op zondag 7 mei en verhuist naar een nieuwe locatie in de Kolonie van Merksplas. Tegelijk worden nieuwe partners betrokken.

Het event lokt jaarlijks meer dan 1.200 bezoekers en die worden uitgenodigd om deel te nemen aan wandelingen, loop- en fietstochten, enz. Traditioneel vindt het evenement plaats op Pinkstermaandag. De verschuiving naar 7 mei heeft vooral te maken met het nieuwe partnership met Thomas More Hogeschool en de examenperiode voor de studenten Sport- en Eventmanagement. Nog andere partners hebben intussen hun medewerking bevestigd.

Nieuwe partners
“Naast de partners zoals Gemeente Merksplas, Rotaract, enkele lokale verenigingen en G-sport werking provincie Antwerpen hebben dit jaar ook de Thomas More Hogeschool, Dream Team Animation, Functional Training Network, PFL, in4events en Made in Kempen zich achter het initiatief geschaard”, aldus Rotaryclub Turnhout. “Ook dit jaar gaan de opbrengsten integraal naar een viertal goede doelen.”

Als locatie wordt volgend jaar niet zoals in het verleden voor de omgeving van de kapel van Merksplas Kolonie geopteerd maar de nieuwe gerestaureerde boerderij. “De nieuwe setting biedt meer mogelijkheden naar sanitair en horeca”, aldus de organisatie. “In 2017 wordt ook extra ingezet op de bedrijven, families of groepen collega’s met de organisatie van een Move(d) to Help Team Challenge en een Thank You event pakket.”

Move(d) To Help slaagt er elk jaar opnieuw in om tienduizenden euro’s te verzamelen voor verschillende goede doelen in de regio.

Bekijk hier alle video's van Made in Kempen.