Groot order voor Drisag

De producent van kantoormeubilair Drisag uit Herentals heeft een grote bestelling gekregen van de bankgroep ING. Drisag gaat de 200 kantoren van de bank inrichten met gestoffeerd meubilair. Volgens directeur Marcel Smets is de bestelling zeker 2,5 miljoen euro waard.

Drisag is een geavanceerde specialist in de aanmaak van kantoormeubelen, kasten en stoelen. Het bedrijf heeft onderhand een heel eigen marktpositie veroverd. De 50 personeelsleden hebben hun handen vol aan een hele reeks opeenvolgende bestellingen. Daardoor is er werk voor verscheidene maanden. Drisag kreeg onlangs nog een bestelling van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling. Daar mogen 400 bureaus en dito ladenblokken geleverd worden. Onlangs werd geleverd bij oa. het OCMW van Tienen, de KU Leuven, De Tiense Suikerraffinaderij en de rechtbank van Hasselt.

Drisag is destijds opgezet door de Antwerpse familie Driesens en is ondertussen in handen van Ad Renders en Marcel Smets. In de afgelopen jaren werd een omzet gerealiseerd van pakweg 8 miljoen euro.