Groep VDH daagt vervoerders uit om de nieuwe Actros te testen

Groep VDH Fuel DuelGroep VDH daagt vervoerders uit om de nieuwe Actros te testen. De vrachtwagen Actros biedt voor elke toepassing in het langeafstandstransport de perfecte configuratie: comfortabele cabines, brandstofbesparende technische innovaties en verbluffende prestaties, ook op vlak van veiligheid.

„Bij de aankoop van een vrachtwagen spelen de aankoopprijs en de restwaarde een belangrijke rol. Maar, de kilometerkost van een vrachtwagen wordt grotendeels bepaald door zijn verbruik. Onze vrachtwagens zijn op dit vlak  stuk voor stuk primussen!”, zegt Rudi Mertens. „Eerst zien en dan geloven? Dat kan perfect. Het Fuel Duel programma demonstreert de voordelen van Mercedes-Benz vrachtwagens. Fuel Duel is een soort verbruiksduel voorbehouden aan klanten die nog niet met bijvoorbeeld de nieuwe Actros hebben testgereden. Die krijgt van ons de gelegenheid om de Actros gedurende twee weken uit te testen. Onze trucks bewijzen zichzelf dankzij hun zuinige natuur en schitterende resultaten op TCO-vlak!”

Groep VDH, met vestigingen in Herentals, Mol en Diest, is Mercedes-Benz dealer voor zowel personenwagens, bestelwagens als vrachtwagens. Een uitgelezen partner voor al uw bedrijfsvoertuigen, want het merk met de ster biedt een erg ruim aanbod. Van de dynamische A-Klasse over stoere terreinwagens tot luxueuze limousines. Van de kleinste bestelwagen tot de zwaarste truck! Lokaal verankerd binnen de Kempen is service bovendien altijd nabij.

Je kan het allemaal ontdekken tijdens het opendeurweekend van 29 maart tot 5 april! Reserveer jouw Fuel Duel met de nieuwe Actros bij Geert Van Dijck, verkoper vrachtwagens bij Mercedes Groep VDH. (014 25 70 25)