Groep VDAL, die zowel actief is in horeca als benzinestations, neemt vanaf 1 september de exploitatie over van de cafetaria van het vrijetijdscentrum De Mixx in Herselt. Het doopt die tot Brasserie De Mixx.

Het vrijetijdscentrum De Mixx ging in het voorjaar van 2011 open. Je kan er terecht voor ontspanning en beweging en verschillende verenigingen hebben er hun thuisbasis, zo ook een aantal gemeentelijke diensten.

Veel mogelijkheden
Groep VDAL zorgt er voortaan voor een mix van lekker eten en drinken, gekoppeld aan een sportieve omgeving. “Onze medewerkers staan alvast paraat om je  dagelijks te verwennen met lekkers uit de keuken of een verfrissende drank aan de bar”, zegt zaakvoerder Clement Van der Auwera.  “Behalve de dagelijks geopende keuken kan je bij Brasserie de Mixx ook terecht voor verjaardagsfeestjes, op korte termijn voor een lekker en uitgebreid ontbijt op zondag, een hartige en snelle lunch tijdens een meeting, een receptie, verenigingenfeest, enz.”

Groep VDAL baat onder benzinestations uit in Linden, Ramsel en Lichtaart. Ook de Aarschotse brasserie Gaby’s Coffeegarden en bistro Harte Troef en feestzalen en seminariecentrum ’t Rietlaer in Rillaar behoren tot de portefeuille van de groep. Voor de huur van een uitgebreid assortiment van feestbenodigdheden kunnen klanten terecht bij Renta+ in Zandhoven, met afhaalpunten in Lichtaart en Ramsel. The Dinner Company verzorgt feesten op locatie.