Groep Van Eyck pakt uit tijdens Countryside beurs

country sideAfgelopen weekend vond in Flanders Expo de 20ste editie van Countryside plaats, een beurs waar de bezoeker geïnspireerd werd door de vele standen rond huisinrichting, tuinieren, reizen, koken, ….  Groep Van Eyck stond in voor de 8 cateringpunten.

Countryside+ was aan haar 20ste editie toe en deze porseleinen verjaardag werd in stijl gevierd. Zo was er voor de heren een heuse Gentlemen’s Club waar genoten werd van een heerlijke cocktail of een whisky on the rocks terwijl mijnheer een gratis scheer- of kappersbeurt kreeg bij huisbarbier Haartiest. Een spiegeltent fungeerde als restaurant en er was ook een fonteinbar met champagne. In de Green House  werd real English afternoon tea geserveerd, er was een Chimay bar  en ook de vaste cateringpunten Brasserie Marie/Luigi en de Fast en Fresh ontbraken niet.

De operationele uitvoering van deze catering punten was onder leiding van Meeza, lid van Groep van Eyck. VR catering, eveneens lid van Groep van Eyck, verzorgde de maaltijden in de spiegeltent en ontving de exposanten op een standhoudersreceptie.

Ongeveer 38.000 mensen en 296 exposanten waren aanwezig. Country side is één van de vele beurzen georganiseerd door Artexis.