Het voorbije weekend heeft Groep F&S uit Heist-op-den-Berg zijn vernieuwde showroom geopend. Aan de hand van levensechte voorbeelden krijgt de klant voortaan een beter beeld van hoe zijn interieurproject er thuis kan uitzien. “We spelen veel meer in op beleving”, zegt CEO Steve Van den Broeck.

4 jaar geleden verhuisde de onderneming naar de huidige vestiging op het Industriepark in Heist. “Vorig jaar namen we de beslissing om het deel rond maatwerk in onze showroom volledig uit te breken en te vernieuwen”, vertelt Van den Broeck. In de nieuwe toonzaal staan nu 3 keukens in verschillende stijlen, een haardmeubel, dressing, bureelinrichting, badkamermeubilair, enz. “We creëren daarmee een huiselijke sfeer en een totaalbeleving”, verduidelijkt de CEO. De showroom is 850 vierkante meter groot.

Landschapsbureau
Tegelijk werd de infobale vernieuwd, een nieuwe collectie vloeren toegevoegd, een 20-tal extra deuren geïnstalleerd. “Verder hadden we vroeger een kantoor voor 6 personen, maar omdat we de jongste jaren sterk zijn gegroeid, creëerden we nu een landschapsbureau voor 12 mensen. 9 daarvan zijn momenteel ingenomen.”

Vorig jaar investeerde het bedrijf ook al in het atelier. Er werd een extra CNC-machine geïnstalleerd en de workflow geoptimaliseerd. Bij Groep F&S werken momenteel 38 mensen.