meyvisGroep Felix, die nu al Citroën-concessies heeft in Brecht, Herentals en Mol, breidt uit. Ze heeft zopas garage Meyvis uit Kapellen overgenomen.

“Mijn keuze voor Felix is eigenlijk evident omdat zij, net zoals garage Meyvis, een familiebedrijf zijn dat dezelfde waarden nastreeft en dezelfde prioriteiten vooropstelt, namelijk een optimale kwaliteit van dienstverlening en een maximale klantentevredenheid” zegt Leo Meyvis. “Dit maken zij mogelijk door de persoonlijke aanpak van compacte teams te combineren met de professionaliteit van een groter geheel.”

Door deze overname beschikt Groep Felix nu over 4 vestigingen: Kapellen, Brecht, Herentals en Mol. Naast onderhoud en herstelling, vervangen en herstellen van ruiten, bandenservice, enz. beschikken zij ook over een eigen carrosserieafdeling in Brecht.

Fleet Business Center
Felix en Meyvis willen ook voor de fleetmarkt dé referentie vormen voor de regio Antwerpen Noord en Kempen. “Wij zijn fier te mogen melden dat wij door Citroën officieel erkend werden als Fleet Business Center voor de regio’s Antwerpen en Kempen. Deze erkenning garandeert een kwalitatieve dienstverlening, persoonlijke begeleiding en een engagement om een compleet antwoord te bieden op maat van de vereisten van een bedrijf”, aldus bestuurder Tim Quirijnen van Groep Felix.

Om een optimale kwaliteit te kunnen aanbieden, werd ervoor gekozen om jaarlijks het ISO9001-kwaliteitscertificaat te behalen waardoor de klant er zeker van kan zijn dat er altijd wordt gewerkt volgens de nieuwste technieken, met respect voor de milieurichtlijnen en dat de medewerkers permanent verder worden opgeleid.