Het kantoor van Immo VL in Mol is ondergebracht in een nieuw pand. Kantoorhouder Dennis Van Eynde en zijn team werken voortaan vanuit The Square Residence op het Rondplein, terwijl ze vroeger aan het Baron Van Eetveldeplein zaten. De groei van de activiteiten was de voornaamste reden voor de verhuizing.

Het nieuwe kantoor is 190 vierkante meter groot tegenover 40 vierkante meter vroeger. “Nu kunnen we onze klanten nog beter ontvangen en een betere service geven. Daar bovenop hebben we nu voldoende parking voor de deur”, vertelt Dennis Van Eynde, die wordt bijgestaan door Gitte Van den Broeck en Tom Claes, die de huurpanden beheert.

Immo VL is in de streek aan een sterke groei bezig. Het kantoor in Herentals verhuisde vorig jaar ook al om dezelfde reden en in augustus dit jaar opende een bijkomend kantoor in Heusden. De vastgoedexpert is vooral actief in de residentiële markt, maar richt zich ook meer en meer op de verkoop van nieuwbouwprojecten. In Mol bijvoorbeeld gaat het om Residentie De Vijver in de Vijverstraat, waar bouwbedrijf Mertens een nieuwbouw met luxueuze appartementen optrekt.

Correcte waardebepaling
“We leggen de focus op een correcte waardebepaling en starten aan de juiste prijs”, legt zaakvoerder Wim Verboven uit. “Op die manier groeien we enorm in het aantal dossiers en kunnen we een snellere verkoop realiseren. Bovendien werken we enkel met erkende vastgoedmakelaars die een BIV-nummer hebben of in opleiding zijn om dat te behalen.”

Het hoofdkantoor van Immo VL bevindt zich aan de Pas in Geel en ook daar zijn uitbreidingsplannen. Naast het gelijkvloers wordt nu de eerste verdieping in gereedheid gebracht om medewerkers onder te brengen. In totaal werken bij Immo VL 24 mensen.