Groei door export

Tijdens de vierde Dag van de Groeier is het centrale thema groeien door export.  Er is helemaal niets mis met een goede portie gezonde ambitie. Dag van de Groeier is een initiatief van Jong Voka Kempen en vindt plaats op 18 november bij Janssen Pharmaceutica in Beerse.

Groei zie je in allerlei kleuren en vormen opduiken. De Dag van de Groeier brengt het inspirerende verhaal van indrukwekkende ondernemers en toonaangevende groeibedrijven. Verhalen van bedrijven met een indrukwekkend trackrecord in internationale samenwerking, zoals het verhaal van Paul Depuyt, COO en CFO van Ravago Group. Maar ook van een aantal succesvolle kmo’s die de stap waagden buiten de traditionele grenzen: Tom Huysmans van Liquisol (zonwerende verven, Oelegem)  en Manuel Goossens van Good!D (honden– en kattenkoekjes, Brecht).

Tijdens het panelgesprek komen naast de sprekers ook enkele experten/adviseurs aan het woord. Naast een aantal levensechte voorbeelden krijgen de aanwezigen ook een stevige lading tip’s en tricks.

Nadien wordt ook de winnaar van de ‘Willen winnen Award 2013’ bekend gemaakt.

Meer informatie en inschrijving via de website van Voka Kempen