Gratis infosessie ‘Groeiacademie – 1 pagina strategie’

1-pagina-strategieVoka-Kempen organiseert op 18 juni samen met Vic Wouters en Guy Vercauteren, auteurs van het boek ‘De 1 pagina strategie’, een gratis kennismakingssessie voor de Groeiacademie, die in het najaar van start gaat. De auteurs laten proeven van het 1 pagina-concept om tot een kernachtige bedrijfsstrategie te komen en stellen ook het 10-stappentraject voor om een concreet strategieplan te kunnen opstellen.

De 1 pagina strategie is een eenvoudig en soepel strategieconcept, ontwikkeld op maat van en met de hulp van tientallen Kempense kmo-ondernemers. Een concept dat zich beperkt tot wat nodig en voldoende is in een kmo-omgeving. Een concept dat bestaat uit een beknopt en overzichtelijk strategieplan op één A4-pagina en uit een 10-stappen strategie ontwikkelingstraject.

Tijdens de gratis infosessie op donderdag 18 juni (18.30-20.30 uur) lichten de auteurs het concept van de 1 pagina strategie verder toe en geven ze praktische tips en advies mee om aan de slag te kunnen gaan met je eigen strategieplan.

Hier vind je meer informatie.