Gratis chocolaatjes van BbyB bij bezoek aan Porsche Centre

bbyb_product_toppersWie nu een Porsche Centre bezoekt krijgt er alvast een doosje chocolaatjes van BbyB bovenop. BbyB is als firma een initiatief van chocolatier Jan Verleye van Chocolaterie Verleye uit Turnhout en van sterrenchef Bart Desmidt uit Heist-aan-Zee. Samen hebben ze een aantal chocoladecreaties opgezet die het onderhand commercieel fantastisch doen.

Nog tot 15 januari kun je in de Antwerpse Wiegstraat 12 even binnenkijken. De pop-up store moet ook Antwerpen wild maken voor de chocolaatjes van BbyB.  Een pop-up store is een tijdelijk winkelproject dat als marketingactie opgezet wordt om klanten te laten kennismaken met bepaalde nieuwigheden. In een eerste fase kozen Verleye en Desmidt samen met zakenman Dirk Reyn voor een flagstore in Brugge en voor een aantal regionale verdelers zoals de firma Couverture in Turnhout. In de komende maanden zal het netwerk van de groep ongetwijfeld verder uitgebreid worden.

Waar die vreemde naam BbyB vandaan komt? Van het snoepje babeluttes uit de Westhoek en de naam Bartholomeus, het restaurant van sterrenchef Desmidt. Die babbeluttepralines waren zelfs de hoeksteen van het initiatief BbyB. Ondertussen is het aanbod uitgebreid met tientallen artisanale producten tot zelfs confituurtjes.

Verleye en Desmidt hebben ondertussen al een lovend artikel gekregen in … The New York Times.