Grant Thornton benoemd tot Werkgever van het Jaar

logo Grant ThorntonTijdens de uitreiking van de jaarlijkse Industry Awards door International Accounting Bulletin (IAB) heeft Grant Thornton de “Werkgever van het Jaar Award” gewonnen. Voor de award werden partijen binnen de wereldwijde accountancy sector door een onafhankelijke jury beoordeeld op diverse aspecten van hun bedrijfsvoering.  De jury gaf te kennen dat Grant Thornton uitblonk door haar betrokkenheid bij de medewerkers, haar uitwisselingsprogramma’s en de focus op kwaliteit.

De juryleden noemden hier in het bijzonder het ‘Grant Thornton Advanced Manager Programme’, het ‘Leadership Foundation Programme’ (om medewerkers te ontwikkelen tot betere leiders) en het ‘Grant Thornton Global Talent Mobility Programme’, dat tot nu toe heeft geleid tot meer dan 320 uitwisselingen binnen het netwerk.

Ed Nusbaum, Global CEO, zei: „We zijn zeer vereerd met deze onderscheiding. Het onderstreept de kracht van onze interne opleidingen en carrièremogelijkheden die wij internationaal bieden met ons wereldwijde ‘Talent Mobility Programme’. De ondersteuning van de groei en ontwikkeling van Grant Thornton werknemers in de wereldwijde organisatie staat centraal in het realiseren van onze eigen groei en succes. Het zijn de 38.500 medewerkers van het Grant Thornton netwerk die er samen voor zorgen  dat wij gezien worden als een geweldige plek om te werken.”

Lieve Depoorter, HR Manager bij Grant Thornton in België, benadrukt het belang van de award – ook voor het Belgische team: “Onze ambitie om voor dynamische ondernemingen groei te realiseren, begint bij groeiperspectieven creëren voor onze eigen medewerkers.  Deze award zien wij als een erkenning voor onze voortdurende inspanningen om deze doelstelling te bereiken en verder te ontwikkelen.”

Grant Thornton is één van ‘s werelds meest toonaangevende organisaties van onafhankelijke audit-, tax- en advieskantoren. In België stelt Grant Thornton ongeveer 138 personeelsleden te werk op 5 locaties: Turnhout, Antwerpen, Hasselt, Brussel en Doornik.

De groep begeleidt dynamische ondernemingen bij het realiseren van hun (groei)doelstellingen door middel van zinvol, vooruitstrevend advies. Proactieve teams, onder leiding van een direct aanspreekbare partner, doen een beroep op hun inzicht, ervaring en instinct om een oplossing te vinden voor de complexe vraagstukken van klanten in zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde bedrijven, in de private en publieke sector. Ruim 38.500 Grant Thornton medewerkers, in meer dan 130 landen, streven ernaar om het verschil te maken voor hun klanten, collega-specialisten en de gemeenschappen waarin we leven en werken.