Grant Thornton Belgium en BeAligned bundelen de krachten

grantGrant Thornton België breidt haar adviesdiensten uit en bundelt de krachten met BeAligned, een onafhankelijk adviesbureau uit Gent dat geïntegreerde groei-oplossingen biedt. BeAligned treedt toe tot Grant Thornton België en deel zal uitmaken van de wereldwijde Grant Thornton organisatie. In België betekent dit dat Grant Thornton meer dan 175 werknemers zal tewerkstellen, verspreid over de kantoren in Antwerpen, Brussel, Doornik, Hasselt, Turnhout en de nieuwe locatie in Gent.

“De combinatie van onze diensten creëert een Advisory Services afdeling binnen Grant Thornton België van meer dan 40 adviseurs en is daarmee een belangrijke speler op de markt, die verschillende uitdagingen aankan. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de adviesdiensten van beide partijen een antwoord voorziet op een reële marktbehoefte en volledig past binnen de merkbelofte van Grant Thornton, die erop gericht is om dynamische organisaties te helpen ruimte te creëren voor groei.” Aldus Paul De Weerdt.

“De samenwerking met BeAligned zal ons toelaten ons bestaande aanbod Advisory diensten zoals Transaction Advisory Services en Business Risk Services uit te breiden met Business Consulting Services in verschillende domeinen: optimaal beheersen van processen, maximalisatie van efficiëntie (Lean, Six Sigma), verbetering van de interactie met stakeholders en innovatiestrategie.”