GR-Technics lanceert nieuw concept

GR-technics LED kopieGR-Technics pakt uit met een nieuw concept van mobiele LED-displays. De producent van mobiele licht- en cameramasten uit Beerse speelde al een tijdje met de idee. „Het gebruik van mobiele LED-schermen voor publicitaire doeleinden bestaat al langer. Vaak zijn het LED-schermen die op een aanhangwagen gemonteerd zijn. Ik wilde een compacter systeem waarbij één man tot acht systemen in één vrachtwagen kan vervoeren naar een project, evenement of festival”, vertelt Gunter Roefs, zaakvoerder GR-Technics.

„De unit die wij in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd hebben, kan makkelijk vervoerd worden en kan met een heftruck of met de autolaadkraan van de vrachtwagen gehaald worden om bijvoorbeeld over omheiningen te plaatsen. We hebben ons gebaseerd op onze innovatieve StaLiCo-masten. Het kwaliteitsdisplay schuift hydraulisch naar boven en wordt dan opengevouwen tot een scherm van 4m². De beeldkwaliteit is zeer goed: 7.5 mm pixels, een erg geschikte resolutie voor een mooie beeldkwaliteit.”

Met de nieuwe 4m² LED-schermen mikt GR-technics op winkels, bedrijven, wegenwerken en events. „Voor het WK voetbal zijn er al geen schermen meer beschikbaar”, lacht Gunter Roefs. „De schermen zijn in eerste instantie bestemd voor de verhuur, maar als een klant een op-maat-gemaakt display wil, kunnen we ook de verkoop ervan overwegen, al dan niet in combinatie met een uitgebreid servicepakket.”