GPEC Events & Communication en SPRDLUX Events gaan samenwerken

event partners samenwerkingTwee Kempense professionals in evenementen slaan de handen in elkaar en gaan samenwerken. GPEC Events & Communication uit Dessel en SPRDLUX EVENTS uit Turnhout hebben allebei meerdere jaren ervaring in de event branche. Ze plannen momenteel hun strategie en communicatie om in 2014 nog meer te groeien. “We hebben elkaar als ondernemers gevonden in de expertise en doelstellingen die we delen met onze bedrijven”, zeggen Günther Peeters, die al vijf jaar GPEC Events & Communication leidt, en Sarah Beyens, al drie jaar zaakvoerster van SPRDLUX EVENTS, in koor.

“In deze tijden van economische recessie zijn marketing en events vaak één van de eerste dingen die bij een bedrijf van de prioriteitenlijst geschrapt worden. Toch is het juist in periodes als deze net van belang om te blijven ondernemen en contact te blijven zoeken met de doelgroep”, benadrukken Sarah en Günther. “Gelukkig beseffen de echte ondernemers dat vandaag de dag nog steeds, maar velen weten niet goed hoe ze dit doel moeten realiseren met de verminderde budgetten en omzetten. En net daar komt de gezamenlijke expertise van GPEC en SPRDLUX EVENTS van pas. Met een efficiënte budgettering, een gedetailleerd draaiboek en een op strategie gerichte inzet van middelen breng je je boodschap, merk of product tot bij de (potentiële) klant/eindgebruiker.”

Zowel Sarah als Günther hebben een uitgebreid netwerk van contacten die ze nu gaan informeren over de voordelen voor de klant van deze samenwerking. Hier houdt het echter niet mee op. Het verhaal zal dit najaar nog verder uitgebreid worden met ambitieuze plannen.