Goed gevuld orderboek voor installatiebedrijf Jansens

jansens lilleInstallatiebedrijf Jansens uit Lille heeft recent drie grote nieuwbouwprojecten binnengehaald, namelijk twee appartementsgebouwen en een woonzorgcentrum. De contracten samen vertegenwoordigen een waarde van 2 miljoen euro. “Als je weet dat we jaarlijks een omzet van 4 miljoen draaien, kunnen we nu al voor 2016 zeggen dat die voor de helft al is ingevuld”, zegt zaakvoerder Louis Garrousse.

Het woonzorgcentrum bevindt zich in Antwerpen, de appartementsblokken in Lier en Herentals. De werken zijn dit jaar aanbesteed en staan bij Jansens voor begin 2016 ingepland. Het Kempense bedrijf rust de gebouwen uit met sanitaire voorzieningen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en verder met vloerverwarming en warmwaterbereiding door middel van hernieuwbare energie, warmtepompen en/of thermische zonne-energie.

Sterke aankooppolitiek
“Wij werken zowel voor particulieren als voor grotere projecten”, aldus de zaakvoerder. “Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat we een goed team van werknemers hebben en omdat we een sterke aankooppolitiek kunnen voorleggen door een goede relatie met onze leveranciers.” Jansens bvba is vooral actief in de provincie Antwerpen met zijsprongen naar Limburg en Vlaams-Brabant. Het bedrijft heeft 16 mensen in dienst.