Ict-bedrijf GMI group uit Oevel wil nog dit jaar 20 extra medewerkers in dienst nemen. Dat moet het aantal op 100 brengen, verdeeld over de Kempense vestiging en die in Gent. Het start daarvoor een bijzondere wervingscampagne.

“Net als onze Rode Duivels hebben we de ambitie om mee te spelen op topniveau”, zegt commercieel en operationeel directeur Ludo Van Baelen. “We liften graag mee op de voetbalgekte en lanceren de komende weken een speciale wervingscampagne op sociale media in pure WK-stijl.”

Zoektocht begint
GMI group bouwt verder op een nieuwe generatie bedrijfstoepassingen van Microsoft. Met Dynamics 365 Business Central lanceerde het Amerikaanse softwarebedrijf recent een nieuw platform dat ERP en CRM verder integreert met Office 365 en Power BI. Met haar GMI 4D Solution Concept biedt de onderneming al jaren een geïntegreerd aanbod aan de midmarket.

Het bedrijf heeft meer dan 450 klanten in België en is Microsoft Dynamics Partner. De komende weken gaat het op zoek naar 20 extra business en software consultants met bij voorkeur Microsoft-kennis maar even goed naar jongeren die de Dynamics-wereld willen leren kennen.

“Het is vandaag de dag niet makkelijk om mee te strijden in de war for it-talent maar we zijn ervan overtuigd dat we onze groei in medewerkers opnieuw kunnen realiseren”, aldus nog Ludo Van Baelen.