De vastgoedkantoren Glenisson immobiliën en Kempisch Bouwcenter uit Turnhout smelten samen. Ze zetten hun activiteiten verder van op de Grote Markt in Turnhout.

Glenisson immobiliën is al vele jaren actief op de Kempense vastgoedmarkt en specialiseerde zich in de aan- en verkoop en verhuur van zowel commercieel als residentieel vastgoed, evenals de verkoop van bouwgronden. De voorbije jaren breidden de activiteiten uit op het vlak van nieuwbouw en projectontwikkeling.

Kempisch Bouwcenter is actief op het vlak van zowel verkoop als verhuur en heeft zich gespecialiseerd in verhuurbeheer van commercieel en residentieel vastgoed, zowel voor particulieren als investeerder.

Beter inspelen op noden
“Met de samensmelting kunnen we nog beter inspelen op de noden van de klanten en versterken we onze positie als dé vastgoedprofessional in Turnhout en de Kempen”, zeggen Sophie Van Aelten van Glenisson en Ben Janssen Van Kempisch Bouwcenter. “Onze teams vullen mekaar goed aan. Samen maken we het verschil met onze deskundige werkwijze en bijzondere mate van nazorg.”

De activiteiten worden gebundeld en verdergezet onder de naam Glenisson immobiliën met hoofdkantoor op Grote Markt 67-3 in Turnhout.