GJM Daktechniek verhuist naar nieuwbouw in Balen

buromasGJM Daktechniek is verhuisd van de Olmensebaan in Meerhout naar de Nijverheidsstraat in Balen. Daar trok de onderneming een nieuwbouw op met kantoorruimtes en een hal voor opslag. Voor de kantoorinrichting deden zaakvoerders Ger Meurkens en Sally Schraeyen een beroep op een ander Balens bedrijf, Buromas.

Reden voor de verhuizing naar het industrieterrein van Balen was de groei van de onderneming. “De administratie gebeurde vroeger vanuit het woonhuis. Met het oog op een uitbreiding kochten we in 2011 al de grond in Balen. Die is 3.000 vierkante meter groot en nu volledig volgebouwd”, vertelt Sally Schraeyen. GJM Dakberken telt intussen zestien medewerkers, waarvan vier bedienden en twaalf arbeiders. De ondernemingen legt zich toe op industriële dakwerken en is vooral actief in de Kempen en het Antwerpse. “We werken in hoofdzaak in onderaanneming voor een tiental aannemers.”

Kantoorinrichting
Buromas, gespecialiseerd in kantoorinrichting en –materiaal, nam de inrichting voor zijn rekening. “De receptie, een wachtruimte, de bureaus voor het personeel, een vergaderruimte en we plaatsten ook een multifunctioneel toestel”, somt zaakvoerster Marleen Berghmans op. “We blijven nog altijd een kantoorvakhandel, maar die verkoop verloopt meer en meer via onze webshop. Tegenwoordig richten we ons meer en meer naar kantoorinrichting omdat we daar een grotere toegevoegde waarde kunnen leveren.” Buromas heeft vooral de Kempen als werkterrein en stelt vijftien mensen te werk.