Gezocht: derde man voor sportief triatlon-trio

voka kempen midden triatlon trioOmdat een gezonde geest thuishoort in een gezond lichaam, besloten enkele bestuursleden van Voka Kempen Midden om het goede voorbeeld te geven. Dominic De Gruyter (PFL), Pat Van Roey (Vanroey.be) en Koen Van den Brande (SITA), gaven het voorbeeld tijdens de Trille van de Lilse Bergen. Dominic De Gruyter zwom toen 1.000 meter, Pat Van Roey nam de wielrennerssprint van 40 kilometer voor zijn rekening en Koen Van den Brande vervolledigde de driekamp met een loop van tien kilometer door de Lilse Bergen.

Enkele weken later stond het trio aan de start van de 1/8 triatlon van Retie. Pat Van Roey werd wegens een blessure vervangen door Cor Wintermans (MachineMarkt België). Het team eindigde 96ste, een verdienstelijke plaats in een wedstrijd met meer dan tweehonderd deelnemers, waarvan het gros gemiddeld 20 jaar jonger was dan onze Kempense ondernemers, aldus de website van Voka.

Gezocht: gemotiveerde fietser voor tweede team
De volgende uitdaging staat genoteerd voor de triatlon van Beerse op 26 juli. De sportieve prestaties van het team werkten inspirerend. Voka Kempen Midden wil alvast een tweede triatlon-trio in competitie brengen. Guido Evens (Voka Kempen) als zwemmer en Peter Janssen (GlacioIJsboerke) als loper, zoeken nog een gemotiveerde fietser die zich mee in de strijd wil werpen. Sportieve en ondernemende atleten uit het actiegebied van Voka Kempen Midden mogen zich aanmelden bij Guido Evens.