Gevel in Olen wordt Braziliaans voetbalstadion

Herva voetbalgekteHerva, gespecialiseerd in grootformaatprints, pakt uit met een opvallende nieuwe gevel. Speciaal om onze rode duivels te steunen op het WK in Brazilië versierde het Olense bedrijf hun voorgevel met een 340 m² groot Braziliaans voetbalstadion.

Om het beeld compleet te maken, werd ook de voortuin aangepakt. Zo staan er twee echte voetbalgoaltjes, corner vlagjes en gekalkte lijnen. Uitgefreesde panelen simuleren enkele spelers in actie.

„ Sport is onze passie, en we wilden onze Rode Duivels wel een extra hart onder de riem steken. Herva ligt naast de E314 waar elke dag een 150.000 tal voortuigen passeren. Onze nieuwe gevel trekt heel wat aandacht. Mensen stoppen zelfs en maken selfies”, lacht Jeroen Lerouge.

Herva is huisleverancier bij vele winkelketens en sportorganisaties en vaste partner van de Pro League, Top Volley Belgium, de Belgische Wielerbond, en alle grote wielerorganisaties in het veldrijden en op de weg. “Sinds kort hebben we ook wereldwijd de licenties op alle foto’s van de Pro League en die van renners als Sven Nys en Tom Boonen en zelfs de hele ploeg van Omega Pharma Quickstep in het algemeen.”