Gert Lathouwers is Verkoper van het Jaar

verkoper_van_het_jaar2014Vrijdag 21 november vond de finale van de Sales Awards plaats op de Dag van de Verkoper in Kortrijk. De wedstrijd wordt georganiseerd door Syntra voor Bedrijf en Medewerkers (SBM). Van de 75 inzendingen werd Gert Lathouwers uitgeroepen tot winnaar. De Herentalsenaar is sales en samen met Bart Gybels zaakvoerder van het full service communicatiebureau WIZZ Communicatiemakers.

“De titel is een mooie beloning voor onze inspanningen in een bedrijf in volle groei”, reageert Gert Lathouwers. “Met ons ganse team sleutelen we elke dag aan onze missie om de klant centraal te zetten. Ik ben dan ook blij dat ik op de Dag van de Verkoper dit verhaal heb kunnen brengen.”

WIZZ Communicatiemakers is opgericht in 2001 en richt zich als full service communicatiebureau op een totaalaanpak  voor de communicatie en marketing van kmo’s, organisaties, overheden. Het team telt 11 vaste medewerkers en een 15-tal andere professionele communicatiemakers. Zaakvoerders zijn Gert Lathouwers en Bart Gybels.