Ben je een van de meer dan 11.000 abonnees op de Made in Kempen-nieuwsbrief? Dan heb je vanmorgen de laatste nieuwsbrief van 2016 in je mailbox gekregen. We knijpen er voor een paar dagen tussenuit. Genoeg gewerkt voor dit jaar.

Het was een boeiend economisch nieuwsjaar in de Kempen. We herinneren het vertrek van Ben Fresh uit Oevel, maar de aankoop van de gebouwen door StarMeal. Zo ook de grote expansieplannen van zusterbedrijf The Foodmaker met de opening van een eerste filiaal in Nederland. Soudal nam eerst wel en later dan weer niet voetbalclub Westerlo over. Om in de sportwereld te blijven: Nike opende nog maar net een nieuw distributiecentrum en heeft weeral plannen voor een nieuw. Er werden eerste stenen gelegd en kolommen gezet, nieuwe bedrijvenzones ontsloten. Helaas moesten we je dit jaar ook weer talloze faillissementen melden. In het najaar ondergingen we zelf een facelift. ’t Is te zeggen: de website.

Het is een heus genoegen om de economische bedrijvigheid in de Kempen van op de eerste rij te volgen en te verslaan. Daar kan ook jij je steentje toe bijdragen door nieuws over jouw bedrijf te melden op redactie@madeinkempen.be.

We blijven je de komende dagen op de hoogte houden moest er zich belangrijk nieuws voordoen. In het andere geval zien we je graag begin januari terug. De eerste nieuwsbrief van 2017 valt maandagochtend 2 januari in je mailbox. De redactie, de commerciële dienst en het management van Made in Kempen wenst je bijzonder fijne feestdagen en nu al een voorspoedig en succesvol 2017.