Genks advocatenkantoor richt pijlen op de Kempen

A&C, foto Leen, David, Sabrina kopieDavid Van Iseghem uit Mol is één van de drie nieuwe partners bij advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten uit Genk. De nieuwe ploeg is vastbesloten verder te groeien door ook ondernemers en overheden in de Kempen te adviseren.

Arts, Cleeren & Vennoten telt momenteel vijf partners: Tom Arts, Frank Cleeren, Geert Reniers, Inke Dedecker en David Engelbos. Dit vijftal krijgt versterking van drie nieuwe partners, vertelt Geert Reniers: “We zijn fier aan te kondigen dat David Van Iseghem, Leen Wetsels en Sabrina Fiorelli mee aan de kar zullen trekken. Met David Van Iseghem hebben we iemand aan boord met roots in de Kempen. Dat is belangrijk, omdat we in de Kempen een stuk van onze groei willen realiseren. Door zich als vennoot te verankeren, bevestigen deze drie partners hun geloof in onze toekomstvisie.”

David Van Iseghem legt zich toe op handels- en IP-recht. Hij adviseert bedrijven onder andere over commerciële overeenkomsten (franchising, licenties, …), distributiesystemen, oneerlijke handelspraktijken, intellectuele eigendom en e-commerce: “Ik waardeer vooral de ‘no nonsense’ aanpak, waarbij we samen met de cliënt naar een pragmatische oplossing zoeken.”