Geerts opent derde toonzaal in Olen

logo geertsNaast haar toonzalen op de Retiesebaan 16 en 24 in Kasterlee,  opent Geerts vanaf 22 maart  een derde toonzaal aan de Geelseweg 54 in Olen.  

In de vestiging in Olen wordt de nadruk gelegd op het afhaalcenter, waar zowel particuliere doe-het-zelvers als professionelen terechtkunnen.  Daarnaast vindt men hier een ruim aanbod outletkachels en warmtetechnieken, gaande van ventilatie over warmtepomp,  zonneboiler, vloerverwarming en radiatoren tot een uitgebreide keuze aan speksteenkachels en haarden.

„Met de nieuwe bouwnormen en laag-energiewoningen is de warmtebehoefte in een woning enigszins gewijzigd”, weet Stefanie Geerts. „Klassieke houtkachels zijn in modern geïsoleerde woningen nog nauwelijks toepasbaar, zeker niet in laag-energiewoningen en passiefhuizen.  In een laag-energiewoning is 3 kWh het maximum aan warmte dat men in putje winter nodig heeft. Zelfs de kleinste  houtkachel creëert al snel  een sauna-effect. De verbranding vertragen is geen optie, omdat dan emissies naar het milieu ontoelaatbaar hoog worden. Naast de Tulikivi speksteenkachel zijn ook haarden van Altech,  Brunner,  Dru,  Hoxter en Spartherm perfect te integreren in deze verwarmingsconcepten.”