Geert Schoofs nieuwe algemeen directeur Thys Bouwprojecten

Geert Schoofs

Geert Schoofs

Geert Schoofs is de nieuwe algemeen directeur bij Thys Bouwprojecten in Oevel-Westerlo. Voordien was hij actief als directeur business development bij B&R Bouwgroep. Tien jaar geleden verliet hij in een goede verstandhouding Thys Bouwprojecten om directeur van de Kleine Landeigendom Turnhout te worden, later omgevormd tot De Ark.

Thys Bouwprojecten was in 2014 nog winnaar van de LON Award Zuid van de Kempense kamer. Het bedrijf bestaat sinds 1992 en heeft de jongste jaren een mooie groei gekend als aannemer en ontwikkelaar zoals het bedrijvencentrum 4Wings in Oevel. Verder werden onder meer de voormalige Alcatel-site en de Johnson Controls-site herontwikkeld. Als algemeen aannemer werd zeer recent onder meer Decathlon en het retail-park XXL te Turnhout en het clubhuis van de golf in Tielt-Winge gebouwd.  Ook in residentiële ontwikkelingen zijn er mooie realisaties zoals Grobbendonk Park en Markgraevenhof in Herentals.

Verder verbreden
Gedelegeerd bestuurder Dirk Thys wil zich meer vrijmaken voor de activiteiten van de groep waarbij de focus ligt op vastgoedontwikkelingen en diverse samenwerkingsverbanden ten behoeve van deze nationale en internationale ontwikkelingen. De Groep Thys wil zich nog verder verbreden en strategische allianties aangaan met sterke partners in functie van ingewikkelde en vooraanstaande. “Ik heb het parcours van Geert Schoofs de jongste tien jaar van nabij meegemaakt en ben er van overtuigd dat hij de geknipte persoon is om ons bouwteam te leiden naar een mooie toekomst”, aldus Dirk Thys.