Geert Peeters (rechtstaand, helemaal links) won met zijn team vorig jaar de award van Best Finance Team.

CFO Geert Peeters verlaat Metallo Group in Beerse en gaat vanaf september aan de slag bij Greenyard in Sint-Katelijne-Waver. Hij wordt de nieuwe CFO van de wereldspeler in groenten en fruit, en zal er rechtstreeks rapporteren aan CEO Hein Deprez en COO Carl Peeters. Metallo Group gaat op zoek naar een opvolger.

Geert Peeters is van opleiding handelsingenieur en heeft een brede ervaring in finance waaronder fusies en overnames, financieringen en transformaties. In 2012 werd hij CFO van Metallo Group, waar hij ook bestuurder is. Vorig jaar won hij met zijn team de award van Best Finance Team voor grote ondernemingen. Daarnaast zetelt Geert Peeters in de adviesraad van de Cronos Groep.

Transitie begeleiden
“Ik voel me na 5 jaar echt verbonden met Metallo Group en ben fier dat ik samen met mijn team kon meeschrijven aan dit mooie verhaal”, zegt Geert Peeters in een reactie. “Ik blijf op post tot 20 juli om mijn transitie te begeleiden en ben ervan overtuigd dat het bedrijf een mooie toekomst tegemoet gaat.

Dirk Vandenberghe, CEO Metallo Group: “Geert mag fier zijn op het team dat hij achterlaat. Ze zullen er samen met een nieuwe CFO volop voor gaan om Metallo verder te laten groeien. We zijn gestart om zo snel mogelijk een opvolger te recruteren.”

Recyclage- en raffinagebedrijf Metallo Group valoriseert jaarlijks 350.000 ton non-ferrometalen. Verschillende types complexe materialen vinden van over heel de wereld hun weg naar de sites in België en Spanje.