Een week nadat tot verrassing van velen hotel-restaurant Den en Heuvel in Kasterlee failliet werd verklaard, heeft zich nog geen enkele kandidaat-overnemer gemeld bij curator Gert Verreyt. “Wel kreeg ik een aantal vragen voor informatie, maar gesprekken rond een eventuele overname zijn er nog niet geweest”, zegt hij.

“We zijn begonnen met het maken van een inventaris. Of er een overname komt of een verkoop van de inboedel zal volgen, durf ik op dit moment niet te voorspellen. Sowieso is horeca momenteel erg moeilijk. Mogelijk is er wel interesse voor het restaurant, maar minder voor het hotelgedeelte”, aldus nog curator Verreyt.

Kind aan huis
De bekende zaak bleef open tot eind december en sloot toen de deuren wegens vakantie. Nadien gingen die niet meer open. Naast het hotel en het restaurant zijn er ook nog verschillende feest- en seminariezalen. Door de jaren heen waren er heel wat bedrijven uit de streek kind aan huis voor het organiseren van opleidingen en seminaries.

Aan de basis van het faillissement lag volgens de curator de hoge personeelskost. Op het einde waren er geen werknemers meer in dienst en ook de geplande feesten en seminaries waren geannuleerd.