era innoaVastgoedkantoor ERA Innoa pakt ter gelegenheid van zijn 5-jarige bestaan uit met een opmerkelijke actie. Wie de komende zomer zijn woning via de makelaar verkoopt, maakt kans de commissie terug te winnen, een bedrag dat kan oplopen tot 5.000 euro.

Heidi Van Tichelen startte voor haar vorige werkgever al een ERA-kantoor op in het centrum van Leuven en één in Kessel-lo. Ze kreeg daardoor de goesting te pakken om zelf ook te ondernemen. “We zijn in Geel van nul begonnen en hebben sindsdien ons in de markt gevestigd als een volwaardig vastgoedkantoor”, zegt Heidi Van Tichelen.

Met veel energie gooide ze zich in het ondernemersmilieu. Ze werd ook bestuurslid van Jong Voka Kempen, Geel Centrum vzw en de Gecoro-raad  van de stad Geel. Dit alles heeft de band met Geel alleen maar hechter gemaakt. Begin dit jaar kocht ze ook het kantoor dat ze huurde in de Stationsstraat om zo het vertrouwen te bevestigen.

Verjaardagscadeau
“In de voorbije 5 jaar hebben we ons op de kaart gezet in de Kempen”, aldus Heidi Van Tichelen. “Het is onze ambitie om de groei van de afgelopen jaren nog verder te versterken. We willen daarom nog meer tot bij de verkopers en kopers van woningen, appartementen, bouwgronden zelf te komen. Dat doen we door o.a. roadshows, events en infoavonden te organiseren. Met deze zomeractie, geven we alvast een mooi verjaardagscadeau weg.”