silver lakeHarley-Davidson-dealer Silver Lake in Geel mag voor de 10de keer de Bar & Shield Award voor de beste HD-dealer in de regio België en Luxemburg in ontvangst nemen. Het is het derde jaar op rij dat de Kempense dealer de prestigieuze award krijgt toegekend.

De prijs gaat naar dealers die op een evaluatie op maar liefst tachtig meetpunten het hoogst scoren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar verkoopcijfers, maar ook de uitstraling van het pand en de showroom, het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en klantactiviteiten en vooral klanttevredenheid. Want uiteindelijk is het de klant die bepaalt wie de winnaar is.

Niet te geloven
Paul Peeters, eigenaar, en Jimmy Dahmani, Dealer Operator van Silver Lake H-D, vinden het fantastisch dat hun inspanningen en het streven naar de ultieme klantbeleving op deze manier wordt beloond. “Het is bijna niet te geloven dat we deze prijs voor de 10de keer krijgen en sinds de overname in 2011 zelfs 4 keer op 5. Het afgelopen jaar hebben we samen met ons team van 11 specialisten ongelooflijk ons best gedaan om dit resultaat te bereiken.”

“Eén keer de Bar & Shield Award winnen is al fantastisch, maar 10 keer is echt wel indrukwekkend”, zegt Marc Van de Bruaene, district manager Harley-Davidson BeLux. “Door constante aandacht te besteden aan alle aspecten van het dealership wordt deze uitzonderlijke prijs behaald. Een welgemeende proficiat aan het volledige Silver Lake-team voor hun inzet om het merk Harley-Davidson tot zo’n niveau te brengen.”