Geelse garage levert eerste vloot wagens aan beursgenoteerde wereldspeler

Garage Lievens_Melexis kopieGarage Lievens uit Geel is ruim één jaar bezig als nieuwe Seat-dealer en weet nu ook de professionele klanten te overtuigen voor het merk Seat. „We werken nu een jaar op de fleetmarkt en onze inspanningen beginnen vruchten af te werpen. We mochten net onze eerste reeks vlootwagens leveren bij Melexis in Tessenderlo, wereldspeler in de halfgeleidermarkt voor de automobielsector”, vertelt een trotse Clem Lievens.

Fleetmanager Linda Vangeel  van Melexis: „Wij stellen ons wagenpark samen op basis van functies en de daaraan verbonden budgetten. Hierbij streven we naar de ideale verhouding tussen de uitrusting, de CO2-uitstoot, de uitstraling van een wagen en de prijs ervan. We kwamen hierbij al snel uit bij het merk Seat dat inderdaad zeer compleet en rijkelijk is uitgerust, fiscaal zeer aantrekkelijk is en een zeer goede performance heeft. We kozen voor Garage Lievens in Geel omwille van de zeer transparante communicatie en hun flexibele houding met betrekking tot service, een aspect dat voor ons bedrijf zeer belangrijk is.”

Clem Lievens is alvast tevreden: „Seat is een merk dat zich best goed leent als fleetmerk. Een order van een bedrijf als Melexis bevestigt dat onze producten en onze diensten in de smaak vallen van bedrijven.”